مهمترین و مشهورترین مواد اولیه طبخ و تولید شیرینی باقلوا کدامند؟
آیا باقلوا از شیرینی های سنتی و مشهور یزد بوده و یا در مناطق دیگر ایران و جهان نیز تهیه می شود؟
اگرچه همه مردم ما شیرینی باقلوا را یک محصول غذایی سنتی و محلی ایرانی می دانند که در شهرستان یزد و حتی سایر شهرهای استان پهناور یزد تولید و طبخ شده و به فروش می رسد اما باید توجه داشت که تولید و طبخ این شیرینی لذیذ و خوشمزه به شهرستان یزد، استان پهناور و کویری یزد و حتی کشور بزرگ ایران منحصر و محدود نمی باشد و در بسیاری از کشورهای دیگر جهان نیز از جمله کشورهای عربی و ترکیه نیز تولید می شود.
طعم شیرین و لذیذ باقلوا ایرانی
با همه این تفاسیر نمی توان از طعم و مزه و البته کیفیت بسیار ممتاز و درجه یک شیرینی سنتی ای که در استان یزد به نام شیرینی باقلوا طبخ و تولید می شود به راحتی عبور کرد و ارزش کیفی آن را در مقایسه با سایر نمونه های طبخ شده این شیرینی در کشورهای دیگر حس نکرد.مواد اولیه تولید و طبخ شیرینی باقلوا
بادام پوست گرفته، هل کوبیده شده (و البته الک شده تا مواد درشت آن به خوبی گرفته شود)، خاک قند، زرده تخم مرغ، شیر، روغن آبکرده، آرد گندم، بیکینگ پودر، شکر، آب و گلاب از مهم ترین مواد اولیه تولید شیرینی باقلوا خواهد بود. البته لازم به ذکر است که برخی از تولیدکنندگان شیرینی باقلوا از مواد دیگری نیز در تهیه و تولید آن استفاده می کنند و شاید برخی از مواد اولیه نامبرده نیز در روش طبخ آنها استفاده نشود اما این موادی که نامشان ذکر شد مهمترین و مشهورترین مواد اولیه تولید باقلوا می باشد.جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید: | ||
مهندس موسوی
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09162563490 | ||
آدرس کانال: lahezateshirin@ | ||
پست الکترونیکی: aradsmmusavi@yahoo.com |