Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ibaghlav/domains/ibaghlava.ir/public_html/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 1276 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ibaghlav/domains/ibaghlava.ir/public_html/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 1313 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ibaghlav/domains/ibaghlava.ir/public_html/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 1317 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ibaghlav/domains/ibaghlava.ir/public_html/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 1345 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ibaghlav/domains/ibaghlava.ir/public_html/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 3505 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ibaghlav/domains/ibaghlava.ir/public_html/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 3512 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ibaghlav/domains/ibaghlava.ir/public_html/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 3525 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ibaghlav/domains/ibaghlava.ir/public_html/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 4013 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ibaghlav/domains/ibaghlava.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 96 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ibaghlav/domains/ibaghlava.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 98 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ibaghlav/domains/ibaghlava.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 260 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ibaghlav/domains/ibaghlava.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 262 Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/ibaghlav/domains/ibaghlava.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 283 Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/ibaghlav/domains/ibaghlava.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 351 Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/ibaghlav/domains/ibaghlava.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 353 طرز تهیه باقلوا استانبولی | باقلوای باکیفیت و درجه 1 + سفارش مستقیم و عمده
خانه / باقلوا استانبولی / طرز تهیه باقلوا استانبولی + نکات مهم در خرید عمده

طرز تهیه باقلوا استانبولی + نکات مهم در خرید عمده

طرز تهیه باقلوای استانبولی شاید برای شما به عنوان یک خریدار، مهم باشد. این محصول، یکی از انواع شیرینی های بسیار خوشمزه به حساب می آید که در مجالس ما ایرانی ها، تهیه و استفاده می شود. شما می توانید ضمن آشنایی با نحوه تهیه این شیرینی خوشمزه، خرید عمده آن را از طریق این مجموعه به انجام برسانید.

طرز تهیه باقلوا استانبولی

برای تهیه باقلوای استانبولی با خمیر باقلوا باید ابتدا شهد آن را درست نمایند. به همین منظور، یک قابلمه بزرگ را روی حرارت در شعله کم قرار داده و سپس شکر و آب را به همراه زعفران غلیظ دم می نمایند و بعد اجازه می دهند که حدود ۲۰ دقیقه بجوشد.
در ادامه باید جوهر لیمو را به شهد اضافه کرده که دچار شکرک نشود. این را هم در نظر بگیرید که نیازی نیست حتماً شهد به غلظت برسد. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه شعله را خاموش کرده و اجازه می دهند، شهد خنک شود. در ادامه باقلوا را به اندازه قالب مورد نظر برش داده و سپس خمیر باقلوا یا خمیر یوفکا را درون قالبی که با کره آغشته کرده، قرار می دهند.
حالا باید روی هر لایه خمیر کره مالیده شود و بعد در مرحله آخر برای مواد میانی مخلوط پودر گردو، پودر قند، پودر پسته و پودر دارچین را اضافه گردد. قبل از این که باقلوا را در داخل فر قرار دهند، آن را محکم فشار داده تا کاملاً منسجم بگردد.
در این مرحله باید درجه حرارت را ۱۹۰ سانتی گراد قرار داده و بعد اجازه داده شود کاملاً فر گرم شده تا به خوبی مغز پخت گردد. در نهایت پس از این که خنک شد، امکان تزئین با پودر پسته یا هر مغز دیگری وجود دارد. اما به طور کلی باید هنگام پخت باقلوا استانبولی به نکاتی توجه شود که شامل موارد زیر می باشد:

  1. برای این که باقلوا دچار خوردگی نشود، باید از میزان مناسبی گردو و پسته استفاده شود.
  2. حتماً قبل از این که باقلوا را داخل فر قرار می دهند، آن را به قطعات کوچک تری تقسیم می کنند.
  3. پس از کم شدن حرارت شربت عسل، آن را بر روی باقلوای آماده شده می ریزند تا از خمیری شدن باقلوا جلوگیری کند.
خرید عمده باقلوا استانبولی
خرید عمده باقلوا استانبولی

نکات مهم در خرید عمده باقلوا

امروزه فروش عمده باقلوا استانبولی به دلیل استقبال زیاد سبب شده تا مراکز گوناگونی به دنبال عرضه این شیرینی باشند. قیمت باقلوا استانبولی در هر مرکزی ممکن است متفاوت باشد که این قیمت بر اساس کیفیت مواد اولیه، تجهیزات به کار رفته، نوع بسته بندی و …، افزایش یا کاهش می یابد.
در هنگام خرید عمده باقلوا استانبولی نیاز است، به برخی نکات توجه داشته باشید تا بتوانید محصول کاملاً تازه و خوش طعمی را تهیه نمایید. یکی از راهکار ها برای انتخاب، شناخت مرکز فروش عمده است که قصد خرید این نوع باقلوا را دارید. این مراکز فروش بایستی با  تولید کنندگان ممتازی در ارتباط باشند که ویژگی های ذیل را دارند:

  • ارائه باقلوای استانبولی تازه در تنوع و طرح های مختلف
  • استفاده از مواد اولیه با کیفیت و ارگانیک
  • استفاده از تجهیزات پیشرفته و حرفه ای و کاملاً تخصصی
  • داشتن تنوع بسته بندی، به طور مثال مرکزی را انتخاب نمایید که قادر به بسته بندی باقلوا در بسته های کوچک هم باشد تا اگر در هزینه مشکلی داشتید، برطرف گردد.

به همین خاطر این مجموعه، باقلوای استانبولی را در انواع بسته بندی ها با قیمت مناسبی به بازار عرضه می کند تا حق انتخاب بیشتری داشته باشید. آشنایی با طرز تهیه باقلوا استانبولی و مواد بکار رفته در تولید این باقلوا، می تواند قبل از خرید، آگاهی خوبی به شما خریداران عمده داده باشد. شما می توانید از طریق تماس با مشاورین ما، به شکل رایگان، مشاوره گرفته و مناسب بازار هدف خود، سفارش خریدتان را ثبت نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
مهندس موسوی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09162563490
آدرس کانال: lahezateshirin@
پست الکترونیکی: aradsmmusavi@yahoo.com

مطلب پیشنهادی

مرکز پخش باقلوا استانبولی

مرکز پخش باقلوا استانبولی | بهترین قیمت باقلوا ترک

مرکز پخش باقلوا استانبولی با کیفیت درجه یک، این فروشگاه اینترنتی می باشد. برای خرید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟