سفارش خرید باقلوا کادایف در نمایندگی آنلاین هم اکنون انجام میشود. جهت خرید باقلوا کادایف مرغوب میتوانید با کارشناس فروش ما تماس بگیرید. اولین نفری باشید که با کیفیتترین باقلوا را با قیمت مناسب تهیه میکند.
آشنایی با باقلوا کادیف استانبولی
باقلوا کادایف را میشناسید؟ آیا طعم بینظیر باقلوای استانبول را چشیدهاید؟
برای آشنایی و خرید باقلوا کادایف ما شما را راهنمایی خواهیم کرد.
باقلوا کادایف از خانواده شیرینیها بحساب میآید که در کشورهای ترکیه، ایران، آسیای میانه، جمهوری آذربایجان، قبرس، روسیه و یونان تهیه میشود.
اما از این میان استانبول در کنار شهرتی که بخاطر طبیعت بکر خود دارد باقلوای آن هم جزو مشهورترین باقلواهای دنیا به شمار میرود و آن را میتوان یکی از شیرینیهای سنتی استانبول نامید که بسیار خوشمزه و پر انرژی میباشد و در عین خوشمزهگی طرفداران بسیاری را در دنیا دارد.
باقلوا را در اشکال مختلف و طعمهای متنوعی چون نارگیلی، کاراملی، گردویی و بادامی تهیه میکنند.
باقلوا استانبولی را با نامهای باقلوای بورما و باقلوا ترکی هم میشناسند.
این نوع شیرینی را با پر کردن گردو و پسته در میان لایههای خمیر درست میکنند.
طرز تهیه باقلوا کادایف
اگرعلاقه مند به تهیهی باقلوا کادایف هستید و تا بحال طعم این دسر خوشمزه را نچشیدهاید، ما طرز تهیهی آن را به شما خواهیم گفت تا بتوانید در منزل این شیرینی مشهور و خوشمزه را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
برای تهیه باقلوا کادایف ابتدا مواد زیرا تهیه نمایید:
- شکر ۲ لیوان
- آب ۱.۵ لیوان
- دانه هل سبز ۳ عدد
- رشته کادایف ۴۰۰ گرم
- روغن مایع ۱۰۰ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
- پودر پسته به مقدار لازم
- پودر هل به مقدار لازم
- پودر دارچین به مقدار لازم
- سفیده تخم مرغ ۱ عدد
- مغز گردوی ریز شده نصف پیمانه
بعد از آماده کردن مواد لازم برای تهیه باقلوا، ابتدا شربت باقلوا را درست میکنم.
- آب و شکر را با یکدیگر مخلوط میکنیم و آن را روی حرارت کم قرار میدهیم تا شکر کاملا حل شود، کمی بعد هل را به آن افزوده و تا زمانی که مواد ما قوام بیاید آن را آرام هم میزنیم؛ در نتیجه بعد از قوام آمدن زیر آن را خاموش میکنیم تا خنک شود.
- بعد از خنک شدن آن را از صافی عبور میدهیم تا صاف و یکدست شود؛ سپس سفیده تخممرغ را آنقدر هم میزنیم تا حالت پف پیدا کند.
- در مرحله سوم تمام مواد ذکر شده را به آرامی با یکدیگر مخلوط میکنیم تا حالت خمیری چسبناک بدست آید.
- رشتههای کادیف را بصورت رشته رشته از هم جدا میکنیم، بطوری که هوا در داخل آنها جریان داشته باشد و همزمان روغن مایع را به اندازهایی که رشتهها چرب شوند به آن اضافه میکنیم. (این عمل باعث تردی رشتههای کادایف میشود)
- کمی از رشتههای چرب شده را در قالب چرب شده میریزیم و آن را فشرده میکنیم.
- در این مرحله مواد آماده شده را روی رشتهها بصورت فشرده قرار میدهیم.
- کرهای را که از قبل آب کردهایم روی آنها ریخته و آن را در فر از پیش داغ شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیه میگزاریم.
- باقلوای آماده را از فر خارج کرده و مایع را روی آن میریزیم.
خرید باقلوا کادایف بصورت آنلاین
شرکت فروش آنلاین ما بهترین باقلوا کادایف را که طبق استانداردهای لازم تهیه شده است به فروش میرساند. این شرکت جزو پرفروشترین شرکتهای عرضه باقلوا میباشد که محصول خود را بصورت آنلاین به شما عرضه میکند.
شما میتوانید بهترین باقلوا را با قیمت مناسب از ما خریداری کنید.
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید: | ||
مهندس موسوی
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09162563490 | ||
آدرس کانال: lahezateshirin@ | ||
پست الکترونیکی: aradsmmusavi@yahoo.com |