شیرینی باقلوا استانبولی از محصولات غذایی محلی کشور ترکیه است که توسط هنرمندان اشپزی ایرانی نیز تولید می شود و در معرض خرید مشتریان قرار می گیرد.
ترکیه از کشورهای بزرگ همسایه شمالی ایران است و همانطور که از نام این کشور مشخص است بیشتر نژاد ساکن در این کشور ترک ها هستند اپرچه علاوه بر ترک ها، کردها و سایر اقوام دیگر نیز در ترکیه زندگی می کنند و البته در اقلیت هستند. اگرچه در تقسیم بندی های سیاسی و جغرافیایی بخش اعظم کشور ترکیه در قاره پهناور و بزرگ آسیا قرار دارد اما در بسیاری از مراودات جهانی همانند ورزش کشور ترکیه در بین کشورهای اروپایی حاضر می شود. این کشور شامل دو بخش می شود که قسمت بزرگ آن در قاره آسیاست که شامل پایتخت این کشور یعنی شهر آنکارا نیز می شود. قسمت اروپایی ترکیه بخش کوچکی از آن را شامل می شود و شهر استانبول در این قسمت اروپایی واقع شده است.
روش پخت باقلوا در کشور ترکیه
یکی از محصولات غذایی سنتی و محلی ترکیه که در حال حاضر در کشور ما نیز طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است شیرینی خوشمزه باقلوا استانبولی است. همانطور که می دانید این محصول غذایی در کشورهای مختلف از جمله ایران نیز تولید می شوند و مرکز تولید باقلوا در ایران شهر های قزوین و یزد هستند اما باید توجه داشت که روش پخت و تولید باقلوا در کشورهای مختلف متفاوت است.
تفاوت روش تولید باقلوا در ایران و کشور ترکیه
تفاوت روش پخت باقلوا در کشور های مختلف موجب شده تا طعم و مزه این محصول غذایی خوشمزه نیز متفاوت باشد به طوریکه هر کدام از این محصولات یزدی، قزوینی و استانبولی در کشور ما طرفدارانی داشته که به خرید و مصرف آن بسیار علاقمند هستند.
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید: | ||
مهندس موسوی
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09162563490 | ||
آدرس کانال: lahezateshirin@ | ||
پست الکترونیکی: aradsmmusavi@yahoo.com |