تولید و طبخ شیرینی باقلوا در کدام کشورها نمود بیشتری دارد؟ در کشور پهناور و بزرگ ایران مهمترین مراکز تولید و عرضه باقلوا کدام شهرها هستند؟
کشورهای ایران، آذربایجان، ارمنستان، ترکیه، بسیاری از کشورهای آسیای میانه (مانند ترکمنستان، مغولستان، افغانستان، پاکستان و غیره)، برخی از کشورهای عربی حاشیه جنوبی خلیج فارس و سوریه، کشورهای اروپای شرقی مانند قبرس، یونان و بخشی از قسمت های کشور بزرگ و پهناور روسیه مکان های اصلی تولید و طبخ انواع باقلوا می باشند. البته لازم به ذکر است که میزان شیوع و رونق تولید باقلوا در این کشورها به یک مقدار نبوده و در برخی از این کشورها از جمله ایران محبوبیت و فروش بیشتری دارد.
شهرت تولید باقلوا در کشورهای متعدد جهان
در سراسر دنیا و کشورهای جهان، باقلوا تولید شده در کشور ترکیه و همچنین آذربایجان شهرت فراوانی دارد و البته باقلواهایی که در ایران نیز طبخ می شود بسیار مشهور است. در کشور ما شهرهای تبریز، یزد و قزوین از مهم ترین و مشهورترین مراکز تولید و عرضه باقلوا هستند به طوریکه دو شهر قزوین و یزد به جهت تولید باقلوا بسیار مشهور شده اند و به نوعی شیرینی خوشمزه باقلوا ازجمله سوغات مهم این شهرها به شمار می رود.
تولید شکل ها و طعم های مختلف باقلوا در ایران
باقلوا از جمله محصولات غذایی ای به شمار می رود که دارای یک شکل و طعم واحد نمی باشد و در شکلهای مختلف هندسی مانند لوزوی، مربعی، دایره ای و لوله ای طبخ می گردد و همچنین با استفاده از انواع خشکبارهای ارزشمند ایرانی مانند بادام، پسته و غیره و همچنین نارگیل و گردو این شیرینی خوشمزه را تزیین کرده و طعم آن را بهبود می دهند.
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید: | ||
مهندس موسوی
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09162563490 | ||
آدرس کانال: lahezateshirin@ | ||
پست الکترونیکی: aradsmmusavi@yahoo.com |