قیمت عمده نان برنجی در این بازار بزرگ فروش عمده ارزان است. این شرکت توزیع اینترنتی، خوش طعم ترین و باکیفیت ترین نان برنجی اعلا را از درب شرکت توزیع می کند.
نان برنجی و هر آنچه که باید درباره آن بدانید
نان برنجی، یکی از بی نظیرترین شیرینی های استان کرمانشاه است که بی شک همه شما عزیزان طعم ناب آن را چشیده اید.
این شیرینی محبوب ریز بوده و می توان آن را در رنگ های متنوع تهیه کرد اما بیشتر رنگ زرد و طعم زعفرانی آن در بین مردم محبوبیت دارد.
شیرینی کرمانشاهی جزو سوغاتی های بسیار با قدمت این استان است که به دلیل کیفیت مواد به کار برده شده، ماندگاری بالایی دارد.
این شیرینی خوشمزه را در تمامی مجالس، اعیاد، جشن، عروسی، میهمانی ها و حتی به عنوان یک میان وعده ناب می توان استفاده کرد.
اگرچه استان کرمانشاه سوغاتی های بسیار زیاد و با قدمت دارد؛ اما محبوبیت شیرینی کرمانشاهی که ماده اصلی تشکیل دهنده آن روغن محلی کرمانشاهی است، در بین مردم بیشتر می باشد.
قطعا همه ما با این شیرینی خاص و ریز خاطره های بسیار داریم و هرگاه نام آن را می شنویم مزه خاص و عطر ناب آن برایمان تداعی می شود.
مزه، عطر، طعم و کیفیت این شیرینی عالی است و حتی قیمت عمده نان برنجی در بازار مقرون بصرفه خواهد بود.
طرز تهیه شیرینی نان برنجی
نان برنجی به عنوان یکی از شیرینی های مرسوم شهر کرمانشاه طرفداران زیادی دارد.
به دلیل محبوبیت فراوان بسیاری از افراد دوست دارند که این شیرینی محبوب را در منزل تهیه کنند.
مواد لازم برای تهیه نان برنجی
• روغن جامد ۱۶۰ گرم
• پودر قند ۵۸ گرم
• زرده تخم مرغ ۲ عدد
• زعفران ۱ قاشق چای خوری
• آرد برنج ۲۶۰ گرم
• پودر هل نصف قاشق چای خوری
• نمک به میزان لازم
• پودر خرفه برای تزیین به میزان لازم
• گلاب به میزان لازم
ابتدا روغن کرمانشاهی را به دمای محیط آب کنید و پودر قند را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
اکنون می توانید زرده تخم مرغ ها را یکی یکی به روغن اضافه کنید و با هم زن نیز به آرامی آن را هم بزنید.
پس از مخلوط شدن مواد، نمک و هل را با آرد برنج مخلوط کنید و چند بار آن را از الک رد کرده تا کاملا صاف و یکدست شود.
اکنون مواد را به خمیر اضافه کنید و گلاب و زعفران را نیز به آن اضافه نمایید تا خمیری مناسب به دست آید.
خمیر را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید و پس از آن ۱ ساعت نیز در دمای محیط قرار دهید.
حالا به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و در قالب شیرینی قرار دهید و کمی پودر خرفه روی آن بریزید.
سعی کنید فر را یک ربع قبل از قرار دادن شیرینی گرم کنید و شیرینی ها را در دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد در قسمت وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید.
پس از آماده شدن شیرینی، آن را از فر خارج کنید و در ظرف مخصوص بچینید.
کیفیت این شیرینی عالی است و حتی قیمت عمده نان برنجی در بازار فوق العاده اقتصادی می باشد.
دسترسی به ارزانترین قیمت عمده نان برنجی
نان برنجی، یکی از شیرینی های محلی محبوب و خوش عطر استان کرمانشاه است که کیفیت عالی دارد.
این شیرینی پرطرفدار و خاص هم اینک در این مرکز فروش آنلاین به صورت عمده توزیع می گردد.
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید: | ||
مهندس موسوی
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09162563490 | ||
آدرس کانال: lahezateshirin@ | ||
پست الکترونیکی: aradsmmusavi@yahoo.com |