شیرینی باقلوا پسته از مهم ترین شیرینی های محلی و سنتی یزد است که در بیشتر فروشگاه ها و سایت های خرید و فروش شیرینی عرضه می گردد.
پسته از بهترین و ارزشمندترین خشکبارهای ایرانی است که در استان های مختلفی از کشورمان تولید می شود. بیشتر مردم استان کرمان و شهر رفسنجان را از عمده ترین مراکز پرورش پسته در ایران می دانند اما علاوه بر کرمان و شهر رفسنجان در شهر خاتم در استان یزد و همچنین شهرهای مختلف استان های اطراف نیز این محصول کشاورزی ارزشمند اقتصادی و تجاری تولید می شود. در ایران بیشتر پسته را به صورت خام به مصرف می رسانند و عمده ترین روش مصرف پسته در کشور استفاده از آن در آجیل های شب عید است که حجم فراوانی را تشکیل می دهد.
باقلوا و شیرینی قوتو کرمانی از محصولات غذایی سنتی
البته لازم به ذکر است که در تهیه شیرینی های سنتی مشهوری مانند قوتو پسته ای نیز از پسته فراوانی استفاده می شود و خلال پسته نیز در تزیین بسیاری از شیرینی های مشهور و خوشمزه ایرانی از قبیل حلوا مسقطی و باقلوا کاربرد دارد.
ارزش غذایی و اقتصادی فراوان شیرینی سنتی باقلوا
اگرچه باقلوا به روش های متعددی تولید می شود و در طبخ آن از مواد اولیه متنوع و فراوانی استفاده می گردد اما باید توجه داشت که باقلوا پسته ای از مهم ترین و خوشمزه ترین نوع این محصول بوده که دارای طعم و مزه بسیار دلنشین می باشد. علاوه بر طعم عالی و کیفیت کم نظیر باقلوا، ارزش غذایی این محصول سنتی ایرانی نیز بسیار زیاد است و می تواند به عنوان یک تامین کننده مناسب برای مواد غذایی مورد نیاز بدن استفاده گردد.
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید: | ||
مهندس موسوی
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09162563490 | ||
آدرس کانال: lahezateshirin@ | ||
پست الکترونیکی: aradsmmusavi@yahoo.com |