با بسته بندی کردن شیرینی باقلوا می توان توزیع و پخش این محصول را تسهیل کرد و دسترسی مردم به خرید و مصرف آن را به طور چشمگیری افزایش داد.
کیفیت مواد اولیه تاثیر زیادی بر طعم و مزه و همچنین کیفیت و سلامت محصول غذایی نهایی دارد به طوریکه هر چه مواد اولیه بهتر و با کیفیت تری در تولید محصولات غذایی استفاده شود انتظار می رود که محصول نهایی نیز دارای کیفیت خوب و مطلوبی باشد و برعکس ان نیز صادق است به طوریکه چنانچه از مواد اولیه نا سالم و یا بی کیفیت در تولید یک محصول غذایی استفاده گردد، محصول نهایی کیفیت چندان مطلوبی نخواهد داشت بعضا ممکن است برای سلامتی مصرف کنندگان مشکلات عدیده ای ایجاد نماید.
تولید و فروش گسترده شیرینی باقلوا
شیرینی باقلوا یکی از مشهورترین نمونه های این گروه غذایی است که البته به عنوان یک شیرینی سنتی و محلی در شهرهای قزوین، تبریز و یزد شهرت یافته است از این رو در این شهرهای بزرگ و مهم کارگاه های متعددی به تولید انواع باقلوا اشتغال داشته و تعداد زیادی از افراد از تولید و فروش این محصول کسب درامد کرده و معیشت زندگی خود را می گذرانند. در حال حاضر برخی از واحد های تولیدی معتبر در شهرهایی که نامشان در متن بالا ذکر شده است به تولید و بسته بندی انواع باقلوا اقدام کرده اند و به فروش گسترده و توزیع این محصول در سایر شهرهای ایران مبادرت می ورزند.
افزایش فروش باقلوا در کشور
بدون هیچ شک و تردیدی می توان گفت که چنانچه تولیدکنندگان باقلوا بتوانند نحوه عرضه این محصول غذایی خوشمزه را آسان تر سازند و دسترسی مشتریان این محصول را به آن تسهیل بخشند می توانند میزان فروش خود را افزایش دهند.
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید: | ||
مهندس موسوی
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09162563490 | ||
آدرس کانال: lahezateshirin@ | ||
پست الکترونیکی: aradsmmusavi@yahoo.com |