شیرینی باقلوا در کدام کشورها تولید می شود؟ آیا می توان از باقلوا رشته ای به عنوان یکی از بهترین نمونه های عرضه شده در بازار ایران نام برد؟
با توجه به تفاوت فرهنگی مردم ایران در مناطق و شهرهای مختلف، محصولات غذایی محلی و سنتی متفاوتی نیز در هر یک از این شهرها طبخ می گردد که برخی از آنها در کشور مشهور شده و توسط سایر هموطنانمان نیز به مصرف می شود. از مهم ترین و مشهورترین محصولات غذایی سنتی ایرانی که در پهنه وسیع کشورمان تولید می گردد می توان به انواع کلوچه و نان خلفه در شهرهای مختلف گیلان، شیرینی انگشت پیچ در شهرستان همدان، گز و پولکی خوشمزه اصفهان، سوهان مخصوص قم، شیرینی های خوشمزه کاک، نان خرمایی و نان برنجی کرمانشاهی، قوتو، کلمپه و نان خرمایی در استان کرمان و انواع شیرینی های سنتی و محلی یزد اشاره کرد.
تولید و طبخ شیرینی باقلوا در یزد
با توجه به نمونه های متعدد شیرینی طبخ شده در استان یزد می توان این استان بزرگ و پهناور را از بهترین مناطق تولید شیرینی در مناطق مختلف کشور ایران نام برد به طوریکه شیرینی خوشمزه باقلوا، حاجی بادام، منقا (که با نام شیرینی پنجره ای نیز خوانده می شود)، سوهان آردی، قطاب، کیک یزدی و بسیاری از شیرینی های دیگر در این استان طبخ می شود.
باقلوا رشته ای نمونه ای از تعداد بی شمار باقلوا
از آنجا که شیرینی باقلوا یک محصول غذایی بین المللی بوده و علاوه بر ایران در کشورهای دیگری مانند ترکیه، کشورهای عربی و اروپای شرقی و غیره نیز تولید می شود لذا این محصول خوشمزه در نمونه های مختلفی تولید شده و عرضه می گردد که باقلوا رشته ای یکی از این نمونه هاست.
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید: | ||
مهندس موسوی
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09162563490 | ||
آدرس کانال: lahezateshirin@ | ||
پست الکترونیکی: aradsmmusavi@yahoo.com |