خانه / باقلوا استانبولی / باقلوا استانبولی در تهران | فروش بهترین باقلوا

باقلوا استانبولی در تهران | فروش بهترین باقلوا

باقلوا استانبولی در تهران با قیمت باورنکردنی و کیفیت عالی به صورت عمده توزیع می گردد. مرکز فروش بهترین باقلوا هم اکنون انواع باقلوا ترکی را با طعم و شکل های بی نظیر به صورت مستقیم به فروش می رساند.

باقلوا استانبولی و هر آنچه از آن نمی دانید

باقلوا، نوعی شیرینی است که در اکثر کشورها با طرز تهیه مخصوصی تهیه می ‌شود؛ اما در اصل ریشه این شیرینی به کشور ترکیه منصوب می گردد.
ایران نیز از کشورهایی است که باقلوا در برخی از شهرهای آن چون یزد به عنوان محصول سوغاتی آن شهر شهرت دارد.
از آنجایی که ریشه این شیرینی به کشور ترکیه بر می گردد، با نام شیرینی سنتی ترکان شناخته می شود که به شکل‌ های مختلفی چون لوزی، مربعی و لوله‌ ای و در انواع طعم‌ های پسته ای، گردویی، ادامی، نارگیلی و کاراملی تهیه می گردد.
اغلب افرادی که به کشور ترکیه سفر کرده اند از باقلواهای خوشمزه آن تعریف می کنند و حتی به عنوان سوغاتی این کشور آن را تهیه می نمایند.
امروزه، انواع و اقسام دسرها، شیرینی ها و دیگر محصولات سوغاتی تمامی کشورها و حتی شهرها در همه جا تهیه می شود که می توان این محصول را نیز از مرکز باقلوا استانبولی در تهران تهیه کرد.

طرز تهیه باقلوا استانبولی خوشمزه

همانگونه که اشاره شد، باقلوا یکی از دسرهای خوشمزه کشور ترکیه است که به عنوان سوغات مهم آن شناخته می شود که مواد لازم تهیه و دستور پخت آن به شرح زیر می باشد.
مواد لازم جهت تهیه شربت باقلوای استانبولی عبارت است از:

  • شکر ۲ لیوان
  • آب ۱ لیوان
  • آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری
  • چوب دارچین ۱ قطعه
  • میخک آسیاب شده ۱۵ چای خوری
  • مواد لازم جهت تهیه مغز باقلوا استانبولی:
  • پودر پسته ۱ فنجان
  • گردوی خرد شده ۱ فنجان
  • مغز پسته ۱ فنجان
  • پودر دارچین نصف قاشق
  • شکر ریز دانه نصف فنجان

باقلوا استانبولی در تهران

ابتدا باید خمیرهای یوفکای آماده را تک تک باز کرده و دور خمیرها را با چاقوی تیزی هم اندازه، برش بزنید و سپس با کره آب شده به کمک فرچه آن ها را چرب کنید و روی هم بچیند.
اکنون مخلوط پودر گردو و دارچین را روی خمیر بپاشید، سپس چند عدد خمیر یوفکای دیگر را هم چرب کنید و لایه لایه به آن‌ ها اضافه کنید طوری که خمیرها روی هم قرار بگیرند.
حالا می توانید خمیرها را با مواد داخل آن به هر شکلی که دوست دارید در بیاورید و بر روی سینی فر بچینید.
فر را از قبل با دمای ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، در نتیجه باقی مانده کره آب شده را روی باقلواها بمالید و سینی باقلوا را در فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا باقلواها رنگ بگیرند.
شربت باقلوا استانبولی که با آب، آب لیمو، شکر، دارچین و پودر میخک ترکیب شده است را بگذارید کمی روی حرارت جوش بیاید تا مواد کاملا حل شوند.
پس از سرد شدن شربت می توانید روی باقلواهای پخته بریزید و صبر کنید تا شربت به خورد باقلوا برود، سپس با پودر پسته آن ها را تزئین کنید.

خرید باقلوا استانبولی در تهران به صورت عمده

از آنجایی که باقلوا استانبولی جزو پرطرفدار ترین شیرینی های جهان است، فروش بالایی نیز دارد که البته تولید باقلوای استانبول به کشورهای دیگر نیز صادر می گردد.
مرکز توزیع باقلوا استانبولی در تهران هم اینک بهترین و خوشمزه ترین انواع باقلوا را با قیمت ارزان به فروش می رساند.
جهت خرید باقلوا استانبولی در تهران با کادر فروش این مجموعه تماس حاصل فرمایید.

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
مهندس موسوی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09162563490
آدرس کانال: lahezateshirin@
پست الکترونیکی: aradsmmusavi@yahoo.com

مطلب پیشنهادی

قیمت روز باقلوا استانبولی

قیمت روز باقلوا استانبولی در نمایندگی پخش آنلاین

قیمت روز باقلوا استانبولی با توجه به کیفیت مواد اولیه به کار رفته در آن …

پاسخی بگذارید

× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟